“Organik Yol” Projesi Fidan Dikim Etkinliği

Artvin Yaşam, Eğitim ve Kültür Derneği tarafından organize edilen “Organik Yol” projesi kapsamında gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği Ormancılık Uygulama ve Araştırma Merkezimizin desteği ile gerçekleştirildi. Yöre halkı ile birlikte üniversitemiz Orman Fakültesi Öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte Şavşat-Tepeköy yol güzergâhına yörede doğal olarak yetişen meyve fidanlarının dikimi yapıldı. Dikimde ceviz, kiraz, elma ve hurma fidanlarından toplamda 600 adet fidan kullanıldı.   Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Şavşat Kaymakamı Mesut Gazi AMBARCI, Garnizon Komutanı ve ilçe protokolünün de katıldığı  etkinlik, Orman Fakültesi öğrencilerinin Tepeköy Geleneksel Yaşam Müzesinin ziyaretleri ile tamamlandı.