Minik Eller "Geleceğe Nefes" oldu

19 Kasım 2019, Salı 192

Milli Ağaçlandırma Günü” etkinlikleri kapsamında Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmen ve öğrencileri Ormancılık Uygulama ve Araştırma Merkezimizin desteğiyle Üniversitemiz Seyitler Yerleşkesinde bulunan Araştırma Fidanlığı alanında fidan dikim etkinliği gerçekleştirdiler. Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aşkın GÖKTÜRK, Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Behiye AĞIRBAŞ, Anaokulu öğretmenleri ve personelinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte okul öncesi ve özel eğitim öğrencileri öğretmenleri ile birlikte yardımlaşarak fidan dikimi yaptılar. Araştırma serası gezisinden sonra gerçekleştirilen fidan dikiminde, fidanları toprakla buluşturan minik eller, fidanların can suyunu da vererek “Geleceğe Nefes” oldular.